Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IBF Säter

Följ

IBF Säter

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
IBF Säter
Välj lag

Kontaktinformation

Namn IBF Säter
Adress Bispberg 142
Postadress 78291 Säter
E-post ibfsater@gmail.com
Orgnr 802436-9079
Kontonr Bankgiro 446-0317

Om IBF Säter

IBF Säter erbjuder innebandy för tjejer och killar från de minsta knattarna till A-lag på Herr- och Damsidan. Innebandy är en lagsport och vi fostrar våra spelare i god laganda och till ett sportsligt uppträdande på och utanför planen. Barn och ungdomar i Säter med omnejd ges på ett enkelt sätt möjlighet att röra på sig och ha roligt genom att spela innebandy. I de yngre åldrarna prioriteras glädjen och att alla ska få vara med och känna sig delaktiga framför prestation och resultat. Allt eftersom ungdomarna blir äldre trappas tävlingsmomentet upp. Vi uppmuntrar även mångsidighet genom deltagande i andra idrotter.

IBF Säters spelare, ledare och föräldrar ska vara kända för att alltid uppträda sportsligt och schysst både på och utanför planen såväl under hemmamatch som bortamatch. Domare och gästande lag ska alltid bli positivt och korrekt bemötta och alltid känna sig välkomna.

Föreningens verksamhet och styrelsearbete präglas av långsiktighet och följer de lagar, regler och förordningar som ska prägla ett bra föreningsliv. Tränare och ledare arbetar i hjärtat av vår verksamhet och utgör en ideell kraft som har mycket stor betydelse för föreningens utveckling. Föräldrar stöttar sina barn och är engagerade i föreningens och lagens verksamhet i form av träning, coachning och aktivt deltagande i aktiviteter och arrangemang.
I vårt lag…
...syns och finns jag
...duger jag som jag är
...tränar jag efter min förmåga och utveckling
...uppträder jag alltid schysst mot lagkamrater, ledare, motståndare och domare
Att ha roligt under träningar och match ska alltid vara en central del i IBF Säters verksamhet.

Föreningens verksamhet är till för alla!